(Українська) Superhumans Center отримає допомогу від Кредобанку на освітні та медичні потреби - Superhumans Center
Press release (Українська) Superhumans Center отримає допомогу від Кредобанку на освітні та медичні потреби

25 October 2023

Sorry, this entry is only available in Українська.

Superhumans Center і Кредобанк та його корпоративний благодійний фонд «Фундація Кредо» стали партнерами. В рамках співпраці, станом на зараз, Центр вже отримав 3,15 мільйона гривень та очікує на нове фінансування у розмірі  майже 4 мільйони гривень.

1,35 мільйона Superhumans використав на закупівлю обладнання для свого навчального освітнього центру для лікарів і реабілітологів. Ще 1,8 мільйона гривень від Кредобанку було витрачено на облаштування промислової системи очищення води для комунального медичного закладу, на базі якого створено та працює центр.

«В умовах повномасштабної війни проти України Кредобанк вважає найвищим пріоритетом у своїй соціальній діяльності допомогу людям, що постраждали внаслідок бойових дій. Ми вирішили підтримати Superhumans Center — клініку, яка дарує потерпілим від війни українцям шанс на друге повноцінне життя. Віримо, що наша масштабна соціальна інвестиція у SuperHumans Center допоможе йому реабілітувати якомога більше пацієнтів», — говорить голова Правління АТ «Кредобанк» Єжи Яцек Шугаєв.

Наступним етапом співпраці благодійного фонду «Фундація Кредо» стане закупівля для Superhumans Center універсальної анестезіологічної станції Avacs 50, оснащеної сучасним вбудованим апаратом штучної вентиляції легень. Нову станцію встановлять в операційному блоці другої черги Центру, який запрацює вже на початку 2024 року.

«Найбільш амбіційні проєкти можливі лише за підтримки. І ми щасливі, що Superhumans має таку підтримку з усього світу. Завдяки нашим партнерам ми маємо змогу побудувати найсучасніше хірургічне відділення, де українцям будуть повертати не лише втрачені можливості, але і зовнішність, яку вони втратили через травми. В планах нашої співпраці з Кредобанк: спільні освітні проєкти, підтримка навчальних курсів для лікарів та найсучасніше обладнання. Віримо, що разом зможемо допомогти державі вибудувати найкращі послуги для постраждалих внаслідок війни», — коментує співпрацю CEO Superhumans Center Ольга Руднєва.

«Фундація Кредо фінансує проекти соціального та освітнього характеру. Розуміючи важливість навчання та розвитку допомагаємо в організації та забезпеченні навчань. Підтримуємо реабілітаційні центри, зважаючи на потребу ветеранів в якісному та кваліфікованому догляді. Зараз ми реалізовуємо соціально-освітній проєкт для молоді „Сміливість бути“, в рамках якого мотивуємо підприємництво. Заряджаємо молодь енергією через історії наших ветеранів.», — наголосила голова благодійного фонду «Фундація Кредо» Соломія Говоруха.

Superhumans вдячний новим партнерам, адже Центр має на меті не лише надати допомогу українцям, які втратили кінцівки, повернутися до активного життя, але й полегшити їхню інтеграцію у суспільстві. Ми прагнемо змінити погляд та ставлення до людей з інвалідністю. Саме тому освітні ініціативи Центру є важливими та потребують підтримки.