(Українська) Cемінар “Особливості психологічного відновлення військовослужбовців та цивільних, що постраждали від війни” - Superhumans Center
News (Українська) Cемінар “Особливості психологічного відновлення військовослужбовців та цивільних, що постраждали від війни”

(Українська) Cемінар “Особливості психологічного відновлення військовослужбовців та цивільних, що постраждали від війни”

21 September 2023

Sorry, this entry is only available in Українська.

Запрошуємо вас на Cемінар “Особливості психологічного відновлення військовослужбовців та цивільних, що постраждали від війни”, що відбудеться 16-17 жовтня із залученням фахівців з Yale School of Medicine, Yale University (Єльська школа медицини, Єльський університет).

Семінар відбудеться офлайн у навчальному центрі Superhumans та призначений для  таких лікарських спеціальностей, як: Психіатрія, Психотерапія, Наркологія та Неврологія. Захід передбачає отримання учасниками балів БПР за умови успішного складання тесту. 

Лекторами заходу будуть:

1. Ерік Д.А. Гермес – доктор медичних наук, доцент кафедри психіатрії Yale School of Medicine, Yale University, який протягом семи років працював військовим хірургом у ВПС США.

2. Ілан Гарпаз-Ротем – професор психіатрії та психології в Yale School of Medicine, Yale University; заступник директора відділу оцінки в Національному центрі ПТСР (Сполучені Штати Америки).

Під час дводенного семінару планується проведення лекцій, зокрема, з наступних тем:

“Робота з військовим особовим складом – розуміння військової культури” 

“Діагностика та нейробіологія посттравматичного стресового розладу (ПТСР)” 

“Інтенсивна травмо-фокусована психотерапія під час реабілітаційного перебування” 

“Психофармакологія ПТСР. Управління сном при ПТСР та інших психічних розладах “

“Схвалений FDA (Food and Drug Administration) внутрішньовенний протокол кетаміну для лікування депресії та наслідків ПТСР” 

З докладною програмою семінару ви можете ознайомитися в картці заходу нижче.

Звертаємо вашу увагу, що кількість доступних місць обмежена – лише 30 учасників зможуть взяти участь, тому реєстрація може бути завершена достроково. 

Реєстрацію закрито.

За додатковою інформацією по семінару, будь ласка, звертайтеся до нас за контактами, вказаними нижче:

Телефон: +380505553867

Пошта: [email protected] 

Share