(Українська) Запрошуємо на навчання для лікарів фрм - Superhumans Center
News (Українська) Запрошуємо на навчання для лікарів фрм 

(Українська) Запрошуємо на навчання для лікарів фрм 

21 February 2024

Sorry, this entry is only available in Українська.

Запрошуємо лікарів фізичної та реабілітаційної медицини, із досвідом роботи в реабілітації осіб з ампутаціями, взяти участь у важливому освітньому заході, що відбудеться з 11 по 14 березня 2024 року організований спільно з ГО «Українське товариство фізичної та реабілітаційної медицини» та PROTEZ FOUNDATION, в межах міжурядової програми співпраці між Міністерством охорони здоров’я України та Міністерством охорони здоров’я Французької Республіки. Захід проводиться у форматі фахової школи. Практичні заняття та лекції будуть вести провідні фахівці з медичного об’єднання UGECAM Nord-Est (м. Нансі, Франція). 

Місце проведення: PROTEZ FOUNDATION, Закарпатська обл., м. Свалява, вул. Набережна, 14/61

Дата проведення: 11-14 березня 2024 року.

Цільова аудиторія:  Лікарі фізичної та реабілітаційної медицини (Лікар-ФРМ).

Форма участі: Офлайн, трансляція не передбачена.

Бали БПР: Учасники матимуть можливість отримати бали БПР (25)  за умови успішного складання тесту по завершенню навчання.

Повідомляємо, що Освітній центр Superhumans бере на себе всі витрати, пов’язані з залученням лекторів, технічним супроводом та загальною організацією освітньої події. Також звертаємо увагу, що Superhumans Center не покриває логістичні витрати і проживання учасників.

При відборі на навчання членів ГО УТФРМ, товариство компенсує дорожні витрати.

Важлива інформація:

Звертаємо вашу увагу, що кількість місць суворо обмежена до 25 учасників, прийом заявок відкрито до 28.02.2024. Реєстрація відбуватиметься на конкурсній основі та може бути закрита достроково. 

Для подачі заявки на участь у заході, будь ласка, скануйте QR-код, або перейдіть за посиланням в цьому листі та заповніть відповідну заявку.

Подати заявку: https://forms.gle/LuLCrLPMrhPjMKt38

Ми запрошуємо вас долучитися до цієї унікальної події, яка відкриває нові можливості для професійного розвитку та сприятиме підвищенню якості медичної допомоги пацієнтам у сфері протезування та реабілітації.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся за вказаними нижче контактами: 

Тел: +380505553867

E-mail: [email protected] 

Деталі програми – у файлі 

Share