(Українська) Святослав Вакарчук в гостях у Superhumans - Superhumans Center
Video (Українська) Святослав Вакарчук в гостях у Superhumans

(Українська) Святослав Вакарчук в гостях у Superhumans

18 September 2023

Sorry, this entry is only available in Українська.

«Я не здамся без бою» — хто з нас не сприймає цей рядок із пісні Святослава Вакарчука як власне життєве кредо? Superhumans неймовірно пощастило особисто вітати лідера гурту «Океан Ельзи» та заспівати разом із ним!

Святослав — легенда, кожна його пісня потрапляє у наші серця. Від початку повномасштабного вторгнення він постійно їздить у найгарячіші точки та підтримує наших захисників. Та проводить концерти у найбільших містах світу, збираючи кошти на підтримку України та нагадуючи всім, що наша війна триває й Україна потребує допомоги! Тому наші superлюди дуже чекали на зустріч зі Славою.

Андрій Ставніцер давно запрошував його до центру, і от ця зустріч відбулася! Команда провела екскурсію співаку клінікою, показала нашу лабораторію, місце, де пацієнти проходять реабілітацію, унікальний басейн та територію поряд, яка є взірцем безбар’єрності.

Музикант був щиро вражений енергією та силою духу наших пацієнтів. Дякуємо Святославу Вакарчуку за ще один неоціненний момент у житті наших superлюдей! Інколи одного слова достатньо, щоб змінити настрій. Впевнені, ця зустріч зігріла всіх наших superів!

Share