(Українська) Щодо внесення інформації про пацієнта до централізованого банку даних Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю. - Superhumans Center
News (Українська) Щодо внесення інформації про пацієнта до централізованого банку даних Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю.

(Українська) Щодо внесення інформації про пацієнта до централізованого банку даних Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю.

25 December 2023

Sorry, this entry is only available in Українська.

Кількість українців з ампутаціями, на жаль, збільшується щодня. Відповідно зростає черга людей, які очікують на свій протез. Послуга з протезування, як і будь-яка інша система в державі, має фіксуватися та контролюватися. Для цього в Україні існує єдиний банк даних Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, куди вноситься інформація про всіх запротезованих осіб у різних закладах, фондах, організаціях.

Повернути можливості якомога більшій кількості людей і максимально наблизити послугу для пацієнта — це дві ключові цінності держави в питаннях протезування та реабілітації. І Superhumans Center, як частина єдиної системи охорони здоров’я України, їх повністю розділяє! 

Саме тому, дані усіх пацієнтів, які отримують протези на базі Superhumans Center, також подаються до єдиного банку даних Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю. Це дозволяє: 

  • мати інформацію про всіх пацієнтів, які отримали протези. 
  • уникати «дублювання» надання послуги. Тобто уникати ситуації, коли один пацієнт отримує декілька протезів у різних протезних підприємствах, у той час, коли десятки тисяч людей залишаються в черзі на протезування.
  • після отримання протеза, мати можливість обслуговувати його близько до місця перебування в будь-якому протезному підприємстві безкоштовно. Держава бере на себе зобов’язання з компенсації цих витрат.
Важливо ! Superhumans Center вносить в базу дані пацієнта ЛИШЕ тоді, коли він фактично отримав протез та навчився користуватися ним.

Share