(Українська) Навчальний тренінг для фахівців мультидисциплінарних реабілітаційних команд - Superhumans Center
News (Українська) Навчальний тренінг для фахівців мультидисциплінарних реабілітаційних команд

(Українська) Навчальний тренінг для фахівців мультидисциплінарних реабілітаційних команд

13 July 2023

Sorry, this entry is only available in Українська.

Важлива освітня подія у Superhumans Center під егідою першої леді Олени Зеленської. В рамках міжурядової співпраці Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства охорони здоров’я Французької Республіки відбувається підготовка до проєкту із залученням провідних французьких фахівців з реабілітації та протезування кінцівок, в рамках якого відбудеться навчальний тренінг для фахівців мультидисциплінарних реабілітаційних команд.

Метою тренінгу є обмін досвідом та опанування методології, заснованої на практичній/клінічній роботі та документах для прийняття рішень (навчання створенню стандартів).

Запрошуємо представників закладів охорони здоров’я взяти участь у навчальному заході у складі одної мультидисциплінарної команди, а саме: лікар фізичної та реабілітаційної медицини, фізичний терапевт, ерготерапевт, психолог та фахівець з протезування.

Під час навчання мультинаціональною командою у складі французьких та українських фахівців з різних регіонів України, буде оглянуто декілька категорій пацієнтів:

  • первинні пацієнти з ампутацією однієї кінцівки; 
  • пацієнти зі складнощами у підборі протезного рішення; 
  • пацієнти, що мають протез та потребують реабілітації; 
  • пацієнти зі складними ампутаціями (атипові, мультиампутації, опікові ускладнення, тощо). 

Учасники тренінгу візьмуть участь у процесі огляду пацієнта, консиліумі щодо підбору протезного рішення, вдосконалять свої навички у складанні індивідуального реабілітаційного плану та ознайомляться з роботою обладнання, що використовується у Superhumans Center в процесі реабілітації.

Повідомляємо, що БО «БФ «Суперлюди» бере на себе витрати за навчання, а також за розхідні матеріали та обладнання, що знадобиться у процесі. Натомість, просимо забезпечити для учасників фінансування логістичних витрат та витрат на проживання.

Реєстрація на захід завершена. Будь ласка, слідкуйте за оголошеннями на сайті та наших соціальних мережах щодо проведення наступних навчальних активностей.

Share