(Українська) Менеджмент вогнепальної та мінно-вибухової травми обличчя у сучасних бойових умовах - Superhumans Center
News (Українська) Менеджмент вогнепальної та мінно-вибухової травми обличчя у сучасних бойових умовах

(Українська) Менеджмент вогнепальної та мінно-вибухової травми обличчя у сучасних бойових умовах

13 July 2023

Sorry, this entry is only available in Українська.

Superhumans Center запрошує лікарів на навчальний захід «Менеджмент вогнепальної та мінно-вибухової травми обличчя у сучасних бойових умовах». Захід відбудеться за підтримки першої леді Олени Зеленської  у рамках проєкту співпраці Міністерства охорони здоров’я Французької Республіки, Міністерства охорони здоров’я України та Superhumans Center, з метою планування та проведення хірургічних втручань для цивільних і військових осіб, що постраждали внаслідок російської агресії на території України. До проєкту буде залучено провідних французьких фахівців з реконструктивної хірургії. Метою проведення освітнього заходу є обговорення та вдосконалення принципів надання діагностично-лікувальної допомоги пораненим у черепно-щелепно-лицеву ділянку на первинному етапі надання кваліфікованої медичної допомоги з метою оптимізації вторинної (спеціалізованої) допомоги. 

Під час реалізації першого етапу проєкту відбудуться клінічні огляди та консультації пацієнтів з травматичними ушкодженнями та дефектами обличчя, узгодження плану лікування та повної реабілітації пацієнтів із вказаною патологією та складання плану попередньої підготовки пацієнтів до хірургічних втручань, що відбудуться у жовтні 2023 року під час другого візиту французької  хірургічної команди. 

Додатково, закордонними фахівцями планується проведення першого (теоретичного) етапу навчання для лікарів зі спеціальностей: загальна хірургія, щелепно-лицева хірургія, хірургічна стоматологія, отоларингологія, офтальмологія, нейрохірургія, анестезіологія, судинна хірургія, ортопедія і травматологія, за результатами якого залучені фахівці отримають сертифікат, що підтверджуватиме нарахування балів безперервного розвитку до освітнього портфоліо. 

Запрошуємо представників комунальних, державних та військових закладів охорони здоров’я України долучитися до освітнього заходу, що відбудеться 26-27 липня 2023 року на базі Superhumans Center.

Реєстрація на захід завершена. Будь ласка, слідкуйте за оголошеннями на сайті та наших соціальних мережах щодо проведення наступних навчальних активностей.

Share